Тържествено връчване на дипломи във ФаГИОПМ

Пробен изпит TestDaF

Технически Авангард - Издание за ФаГИОПМ

Университетски аварийно-спасителен отряд

EDU-LAB: Възможности за младите хора

Посещение на високо ниво

TestDaF - курсове и изпити

Стратегическа среща

КАРОЛО-КЪП е състезание между автономни автомобили-модели, разработвани от студентски отбори. Инициатор и домакин на ежегодно провежданото от 2008 г.  университетско състезание е Технически университет Брауншвайг.  Автомобилът има за задача да автономно да премине през уличен паркур и след това сам да паркира. Освен спазването на  правилата за движение по пътищата от  решаващо значение е също така бързината при изпълнението на задачите.

   

Кароло-Къп ще се проведе за 11-ти път на 13-14. февруари 2018 г. в Брауншвайг. Студентският отбор на Университета Ото-фон-Герике Магдебург отново ще участва в състезанието и в момента разработва нов модел автомобил oTToCAR в мащаб 1:10.

   

Всички студенти, които искат да се включат в проекта „Отбор на КАРОЛО-КЪП на фагиопм“ са поканени на презентацията на Юлиан Шоле, ръководител на отбора на КАРОЛО-КЪП на Университета Ото-фон-Герике Магдебург. Събитието ще се състои на 29.11.2017 от 15.30 часа в бл. 10 на ТУ - София, зала 10408.

 

Допълнителна информация може да получите на следния имейл-адрес:

 

mcm@tu-sofia.bg

 

Ще се радваме на присъствието ви!

Външни изпити

FDIBA Externe Pruefungen

Владеенето на немски език е от съществено значение за следването във ФаГИОПМ. Външните изпити като TestDaF и TestAS помагат за това, студентите да разполагат с основните знания за престоя си в нашите партньорски университети.